Viser alle 7 resultater

ROBOTPLÆNEKLIPPERE UDEN KANTTRÅD


Med en robotplæneklipper uden kanttråd får du en plæneklipper med en avanceret teknologi som fx et neuralt netværk, der giver dig en velplejet græsplæne uden at skulle bruge den gamle kanttråd, det vil sige at det med den nye robotplæneklipper er slut med at lægge kanttråd ned langs havens grænser.

Hvis du er en af de mange haveejere der hidtil har undgået at investere i en robotplæneklipper og klaret dig med manuel trimning, fordi du ikke vil have besværet med det omfattende arbejde med plæneklipperens kanttråd, er det nu du har muligheden for at finde den rette robotplæneklipper og få alle fordelene ved en robotplæneklipper uden det store arbejde med kanttråden.

Du kan med en trådløs robotplæneklipper uden kanttråd også nemt ændre hvor din robotplæneklipper skal klippe græsplænen, derfor behøves du ikke tænke nærmere over det hvis du ønsker at ændre haven med nye blomsterbede, en ny havedam eller udvide plænen mm.

Hvilken slags plæneklipper er en robotplæneklipper uden kanttråd

En robotplæneklipper uden kanttråd er en plæneklipper der i stedet for kanttråden der graves ned rundt om haven for at fortælle robotten hvor grænsen for klipning går, er en robotplæneklipper der styres af GPS og/ eller kunstig intelligens.

Vores bud er at de fleste robotplæneklippere i haverne snart vil være robotplæneklippere uden kanttråd, da det er en yderst nem installation og du kan styre din robotplæneklipper fra huset, arbejdet, restauranten eller hvor end du befinder dig med din smartphone eller pc evt. ved hjælp af den tilhørende app.

Udover den nemme installation gør robotten uden kanttråd sig også bemærket ved at have en imponerende evne til at kunne klare mere ujævnt terræn som fx skråninger, den vil også benytte sig af en mere avanceret teknologi under klipningen, så klippehøjden bliver som du ønsker det.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper uden kanttråd

En robotplæneklipper uden kanttråd indeholder den nyeste avancerede teknologi, da en robotplæneklipper uden kanttråd nemt finder rundt på græsplænen ved at bruge intelligente sensorer, GPS og/eller kunstig intelligens, disse avancerede teknologier har derfor helt erstattet brugen af kanttråden, og der er derfor ikke længere brug for en fysisk afgrænsning.

Ved hjælp af avanceret teknologi som intelligente sensorer herunder berøringssensorer, ultralydssensorer og ofte infrarøde sensorer vil en robotplæneklipper uden kanttråd nemt navigere rundt på græsplænen uden at køre ind i træer, haveredskaber der er efterladt eller buske mm.

Med GPS og/eller kunstig intelligens vil din robotplæneklipper uden kanttråd genkende og lave en bane på din græsplæne så hele græsplænen får en ensartet og effektiv klipning, her bruger din robotplæneklipper uden kanttråd satellitposering og kortlægningsalgoritmer til at udføre arbejdet korrekt.

Når robotplæneklipperen uden kanttråd opstarter græsplæneklipningen efter kortlægningen af haven, vil den enten følge et randomiseret mønster eller et systematisk mønster alt efter den bedste metode ud fra kortlægningen af græsplænen.

Din robotplæneklipper uden kanttråd vil også som de ældre robotplæneklippere med kanttråd vende tilbage til sin opladningsstation når den er ved at løbe tør for strøm, her vil den selv opstarte opladningen så den igen er klar til at klippe græsplænen.

Robotplæneklipperen uden kanttråd er også udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, blandt andet har robotplæneklipperen uden kanttråd indbygget sensorer der opdager hvis den løftes, her vil den straks stoppe knivenes arbejde, den har også indbygget kollisions sensorer så plæneklipperen uden kanttråd vil stoppe når den møder større forhindringer.

Det er muligt at programmere din robotplæneklipper uden kanttråd til at opstarte klipningen på bestemte tidspunkter på dagen, udvælge hvilke ugedage robotplæneklipperen uden kanttråd skal klippe græsset, eller fastsætte en bestemt græshøjde hvor plæneklipperen skal starte med at klippe græsset.

Det er utrolig nemt at arbejde med en robotplæneklipper uden kanttråd

Det er slet ikke svært at styre robotplæneklipperen uden kanttråd, og du vil aldrig opleve at den stikker af hvis kanttråden bliver brudt som det kunne ske med en traditionel robotplæneklipper.

Du kan nemt og uproblematisk overvåge og styre robotten så den klipper græsset præcist som du ønsker det, du kan overvåge arbejdet fra din pc eller din smartphone, da robotplæneklippere uden kanttråd altid indeholder den nyeste teknologi, har en Wi Fi forbindelse og mobildata.

Det betyder du nemt kan programmere robotplæneklipperen uden kanttråd til ændringer af klippehøjde, klippetidspunkter mm eller bare holde øje med hvordan robotplæneklipperen uden kanttråd selv klarer klipningen af din græsplæne.

Hvorfor vælge en robotplæneklipper uden kanttråd?

Der er utroligt mange fordele ved en robotplæneklipper uden kanttråd, udover at den trådløse robotplæneklipper altid vil klippe græsset jævnt, fordelene er blandt andet:

 • Du vil altid have en flot og velplejet græsplæne når du har en trådløs robotplæneklipper, det er nogle af de bedste robotplæneklippere til at give en flot ensartet og yderst effektiv klipning, da den udover den avancerede teknologi også er udstyret med meget skarpe knive.
 • Robotplæneklippere uden kanttråd ved altid hvilket græs der skal klippes, og tøver aldrig med at gå i gang med at klippe græsplænen.
 • Det er en nem installation af en robotplæneklipper uden kantråd, og det tager heller ikke lang tid før din trådløse robotplæneklipper er blevet installeret, da der ikke skal graves kanttråd ned som ved de gamle traditionelle robotplæneklippere, altså hurtig og effektiv installation af den nye bedste robotplæneklipper.
 • Når du er færdig med at installere din robotplæneklipper uden kanttråd, kan du frit vælge at ændre programmeringen, dvs. du kan omlægge haven, ændre den mellemstore græsplæne til en lille græsplæne mm. der er slet ikke de samme begrænsninger med robotplæneklippere uden kanttråd som man kender fra de gamle robotplæneklippere.
 • Robotplæneklippere uden kanttråd er gode til at undgå forhindringer på en græsplæne, så du behøves ikke bekymre dig om træer, buske, flagstangen og efterladte større ting på din græsplæne.
 • Robotplæneklippere uden kanttråd er yderst støjsvage, så du kan sagtens nyde udelivet mens græsset bliver klippet.
 • En robotplæneklipper uden kanttråd er et godt valg hvad enten du har en mindre græsplæne eller den store græsplæne, da robotplæneklippere uden kanttråd også er udstyret til at kunne styre klipningen på de helt store græsplæner, derfor passer en robotplæneklipper uden kanttråd til alle haver.
 • En robotplæneklipper uden kanttråd er også yderst manøvre dygtig, med dens smarte funktioner og sensorer er den i stand til at klare smalle passager, vil automatisk vende ved behov, undgår forhindringer i græsset mm.
 • Med en robotplæneklipper har du muligheden for at indstille og ændre plæneklipperens klippehøjde.
 • Du har også muligheden for at inddele haven i forskellige zoner hvor klippetidspunktet og/ eller klippehøjden er forskelligt fra andre steder i haven.

Forskellige robotplæneklippere kan have deres egne fordele, derfor anbefaler vi at du altid undersøger robotplæneklipperens specifikke fordele inden du træffer dit valg.

Overvejelser inden køb af robotplæneklipper uden kanttråd

Der er flere ting der er gode at have med i overvejelserne når du skal finde den rette robotplæneklipper uden kanttråd:

Køb en robotplæneklipper der passer til din have

Der er forskellige størrelser på robotplæneklippere uden kanttråd, derfor har du muligheden for at vælge en størrelse der matcher din haves størrelse.

Vælg gerne en robotplæneklipper der har en størrelse, der passer med en have der i størrelsen er lidt over din haves niveau, da batteriet med tiden naturligt vil miste en smule kapacitet.                                                

Ved at vælge robotplæneklipper der er et nummer større, har du muligheden for at have glæde af din robotplæneklipper i længere tid.

Vælg de rette funktioner til din robotplæneklipper

De forskellige robotplæneklippere uden kanttråd har forskellige funktioner, overvej derfor hvilke funktioner og hvilken teknologi, der passer bedst til dit behov, det kan blandt andet være:

 • Har du brug for at robotten er styret af GPS eller kunstig intelligens, eller foretrækker du at den er styret af begge dele.
 • Ønsker du at bruge en fjernbetjening til at styre og programmere robotplæneklipperen eller foretrækker du at bruge en medfølgende app, eller ønsker du en plæneklipper der kan samarbejde med smart home enheder som du i forvejen har i hjemmet.
 • Ønsker du en ensartet græsplæne i hele haven eller muligheden for at opdele haven i zoner med forskellige klippehøjder og klippetider.
 • Vil du gerne have at din plæneklipper er udstyret med en teknologi, så den selv opdager når det regner og standser en klipning, skal du vælge en robotplæneklipper med regnsensor.
 • Det er også muligt at vælge en robotplæneklipper der har tyverisikring, og derfor selv kan alarmere dig hvis nogen forsøger at stjæle den.
 • Du kan vælge en robotplæneklipper uden kanttråd der har et kamera indbygget, så du kan følge med i arbejdet, du kan få en robotplæneklipper med avancerede kameraer med vidvinkel og som kan håndtere ekstreme kontraster og har automatisk hvidbalance.
 • Du kan vælge en robotplæneklipper uden kanttråd med terrængående gummihjul, så den har muligheden for at klare en klipning i ekstra svære områder.
 • Ønsker du en robotplæneklipper med nem rengøring?

Robotplæneklipper uden kanttråd og dyrelivet i haven

Det bedste tidspunkt at slå græsset vil altid være i dagtimerne, da der er risiko for at de nataktive dyr kommer i karambolage med din robot, især dyr som pindsvin der er nataktive og ikke flygter ved tegn på fare, er særligt udsatte.

Pindsvin ruller sig ved tegn på fare sammen til en kugle og gør sig lille og stikkende, man kan ikke med sikkerhed sige at små forhindringer som pindsvin vil være nok til at få robotplæneklipperen til at køre udenom, på trods af plæneklipperens imponerende evne til at navigere rundt og undgå forhindringer på plænen.

Det samme gør sig gældende hvis du selv har dyr der nyder at opholde sig i haven, her kan der også være risiko for at en robotplæneklipper kan komme til at skade dyret ved f.eks. at køre over halen eller benet på en sovende hund eller kat.

Derfor anbefaler vi altid at man vil tage hensyn til vilde dyr og egne dyr i haven, og vælger at slå græsset om dagen med sin robotplæneklipper uden tandtråd, og sørger for at haven er fri for dyr.

Vores Robotplæneklippere uden kanttråd

Hos os finder du de robotplæneklippere uden kanttråd, der lever op til de høje krav om kvalitet og funktionalitet som vi altid kræver af de produkter vi har i butikken.

Er du det mindste i tvivl om noget i forhold til valget af en robotplæneklipper uden kanttråd er du altid mere end velkommen til at henvende dig til os, da vi altid er klar med råd og vejledning