Viser alle 10 resultater

Kvalitets robotplæneklippere

Se herunder vores udvalg af robotklippere fra Husqvarna og Stiga – Vi er eksperter i robotplæneklippere og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige til din have.


Græsset bliver aldrig højt

Dette har en rigtig god effekt på din græsplæne, at den praktisk talt bliver slået konstant og dette er en de ting som er med til at få din plæne til at trives.

Fri for mos

Plænen holdes fri for eks. mos og ukrudt da den hyppige klipning irriterer mosset – Dette kan på sigt spare dig en del timer i haven, samtidigt med at din plæne bliver flot.

Græsset klippes i små stykker, der gøder plænen.

Ved at robotplæneklipperen kører dagligt, bliver det afklippede græs småt og derved formulder og er med til at gøde din græsplæne på en naturlig måde.

På vores sider finder du et stort udvalg af kvalitets robotklippere fra Husqvarna og stiga– og vi hjælper dig gerne med installation og indkøring.

Når du handler hos os, tager vi gerne en snak om dine behov og finder i samarbejde den løsning der passer til din græsplæne.

Har du en meget stor plæne der skal klippes og kan du med fordel købe en robotplæneklipper med gps, dette kunne bl.a være Husqvarna automower 450X, som er perfekt til store plæner.

Hos os finder du et bredt udvalg af robotplæneklippere. Vi klarer alt fra kolonihaven til store parker og boligforeninger.

Hvorfor vælge en robotplæneklipper:

  • Altid veltrimmet græsplæne.
  • Græsset bliver aldrig højt.
  • Græsset klippes i små stykker, der gøder plænen.
  • Plænen holdes fri for eks. mos og ukrudt da den hyppige klipning irriterer mosset.
  • Økonomisk i drift.
  • Ingen larm.
  • Miljø venlig.
Den  kører på elektricitet og den arbejder, når du vil have det. Den er støjsvag så den kan køre både dag og nat. Den kører stille og roligt rundt på plænen og klipper græsset i tilfældige mønstre og med jævne mellemrum. Det afklippede græs falder ned på plænen som små stykker, der fungerer som gødning for græsplænen. Hvilken størrelse robotplæneklipper, du skal have er afhængig af størrelsen på din græsplæne.