flishugger

Först Flishuggere

Her finder du profesionelle flishugger, som er stærke og effektive. 

Book en demo her og oplev disse fede flishuggere.

PTO flishuggere

Forst-PT8-Flishugger

FÖRST PT8

8” KAPACITET

Førsteklasses 8″ PTO flishugger til entreprenøren, der ønsker at forarbejde tømmer og grene op til 8″ (ca. 20 cm) diameter. Med sit eget hydrauliske reservoir og AutoIntelligence ‘No-stress’-enhed er dette en enkel og nem maskine at sætte op og bruge.

Book Demo
Forst-PT6-Flishugger

FÖRST PT6

6” KAPACITET

En robust og højtydende PTO flishugger ideel til golfbaner, godser og lokale myndigheder. PT6 har sit eget hydrauliske reservoir og AutoIntelligence ’No-stress’-enhed som standard. En hurtig og aggressiv maskine.

Book Demo

Flishuggere på hjul

Forst-ST6P-flishugger

FÖRST ST6P

6″ X 8″ BENZIN

Strålende genialt. Den hurtigst sælgende 750 kg flishugger med god grund. Hurtig, aggressiv, brændstoføkonomisk og emissionskompatibel. Hvad mere kan man ønske sig?

Book Demo

FÖRST TT6

6” X 8” DREJELIG

Den hidtil mest dynamiske maskine i sortimentet. En flishugger på under 750 kg, på en 360⁰ drejeskive, der leverer fænomenal ydelse. Utrolig kompakt. Utrolig god.

Book Demo
Forst-ST6D-flishugger

FÖRST ST6D

6” X 8” DIESEL

Flishuggeren, der ændrede 6″-markedet for altid, er blevet endnu bedre. Först skærpede tænderne på ST6, og nu har den fået en bredere indføringstragt, nye funktioner og to motormuligheder. En hurtig og rasende 42 hk diesel eller en 24 hk diesel.

Book Demo
Forst-ST8P-flishugger

FÖRST ST8D

8” X 10” DIESEL

UK og Europas bedst sælgende 8″ flishugger af en meget god grund. Hurtig, aggressiv og kraftfuld med en 55 hk diesel, Stage V-kompatibel motor, der leverer enestående brændstoføkonomi. Kompakt nok til byen, men tilbyder en præstation til at tage imod maskiner med dobbelt så stor fysisk størrelse.

Book Demo
Forst-ST8D-flishugger

FÖRST ST8P

8” X 10” BENZIN

Den berømte Först 8-serie med en 57 hk Kubota-benzinmotor med masser af kraft. Et højtydende emissionskompatibelt alternativ til dieselsortimentet, hvis du hellere vil betjene benzinmaskiner.

Book Demo

Flishuggere på hjul

TR6P-flishugger

FÖRST TR6P

6” X 8” BENZIN

Den enestående TR6P gør det til en hurtig, kraftfuld, brændstofeffektiv og omkostningseffektiv måde at anskaffe dig en benzin flishugger på larvefødder. Fast-tracking vil bringe dig derhen hurtigt uden tab af drejningsmoment. Den er som standard med udskydelige bælter, som giver dig mulighed for at manøvrere gennem snævre indgange.

Book Demo
FÖRST TR6D flishugger

FÖRST TR6D

6” X 8” DIESEL

Den originale Forst 6” bælte flishugger er blevet bedre! Hurtigere, mere aggressiv og mere kraftfuld, TR6D har to dieselmotormuligheder, 42 hk eller 24 hk. Begge motorer er Stage V-emissionskompatible motorer og tilbyder en meget forbedret brændstoføkonomi.

Book demo

FÖRST TR8D

8” X 10” DIESEL

Den originale 8″ flishugger på larvefødder er lige blevet mere kraftfuld. Med en 55 hk dieselmotor, der giver dig 10 flere hestekræfter end før, er TR8 en ægte præstationsmaskine, der leverer aggressiv ydeevne og nu med højhastigheds bælter og fjernbetjening som ekstraudstyr.

Book demo
FÖRST TR8P flishugger

FÖRST TR8P

8” X 10” BENZIN

Den højt elskede 8-serie med en 57 hk benzinmotor. En Stage V-emissionskompatibel motor sammenlignlig med den nyeste dieselserie, der tilbyder lignende ydeevne, men med en kraftig benzinmotor. En ægte 8″ x 10″ præstations maskine.

book demo
FÖRST XR8D flishugger

FÖRST XR8D

8” KAPACITET

Kongen af bakker! Denne maskine, som er en favorit i jernbaneindustrien, har samme præstation som en Först på de vanskeligste steder. Med sit Traxion-dæmningssystem vil maskinen klatre op af bakker op til 35 grader og tilbyder en enorm frihøjde, når du har brug for det.

book demo

Book din demo her

Book demo

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld her og du vil blive kontaktet af Brian, for at aftale en dag, hvor vi kommer til dig og demonstrerer vores Flishuggere.

Brian Quist

Sales Manager